A ja mam inny problem ale również dotyczący dwóch reklam na mojej stronie ( www.beta.enegonis.ugu.pl ) . Pierwotnie reklama mi się wyświetlała na górze i w <iframe> na środku. Pozbyłem się więc <iframe> i zamiast niego mam <object>, a problem podwójnej reklamy nadal występuje. Jakieś sugestie co mogę zastosować zamiast iframe/object aby nie wyświetlało mi drugiej reklamy
hmm, kombinowałem i nie bardzo mi wychodzi. Nie wiem czy przypadkiem problem nie stoi po stronie serwera (parser nie traktuje html jako php i nie przeszukuje go w poszukiwaniu fragmentów php).
Witam. Na moim forum - pr3forum.ugu.pl dzisiaj pojawił się problem: reklama albo się nie pojawia albo nasuwa się na forum zasłaniając je Bardzo proszę o pomoc. Wcześniej tego nie było. Dopiero teraz to zauważyłem.
Rzeczywiście Twoja strona zakrywa reklamy. Ze względy na to że sam o tym napisałeś nie zostanie ona od razu zablokowana. Problem powinno rozwiązać obniżenie całej strony o 90-95px.
percoz napisał(a):Rzeczywiście Twoja strona zakrywa reklamy. Ze względy na to że sam o tym napisałeś nie zostanie ona od razu zablokowana. Problem powinno rozwiązać obniżenie całej strony o 90-95px.
Ingerowanie w sposób wyświetlania się reklam, w tym przesunięcie ich lub zasłonięcie jest naruszeniem regulaminu. Poza tym strona ta wykonuje automatyczne przekierowanie poza nasz hosting w związku z czym zostaje zablokowana.
Już drugi dzień mam opłaconą Opcję wyłączenia Reklamy na mojej stronie na okres 30 dni , Plan Hostingowy Bez Reklam jest widoczny na moim koncie a reklama dalej się wyświetla i nie ma chętnego żeby wyjaśnił mi ten problem, może ktoś w końcu zdejmie tą reklamę z mojej strony bo termin biegnie a reklama dalej się świeci.