Reklamy ponowna prośba

Tutaj należy zgłaszać problemy z działaniem serwisu.

Reklamy ponowna prośba

Postprzez dt » Pt sty 04, 08 14:59

Tworze moją strone od nowa i w związku z tym ponawiam moja prosbe związana z reklamą.
Otóż strona wygląda tak: www.dt.ugu.pl
Jest cły czas modyfikowana ale generalnie schemat pozostanie czyli wyszukiwarka i okno z wynikami. Rozumie że reklama musi być i ok tu sie zgadzam i nie mam nic przeciwko. Ta reklama u góry niech sobie wisi, ale w momencie pojawienia się wyników w okienku na dole pojawia się druga reklama tuz nad wynikami. I prosiłabym bardzo mocno o usuniecie tej reklamy.
Z góry bardzo dziękuje
dt

Postprzez Trystek » Pt sty 04, 08 16:04

był już taki problem, poprostu trzeba skrypt tak przerobić aby nie musiał tworzyć nowej strony w ramce :roll:

[ Komentarz dodany przez: Neo: Pią Sty 04, 08 16:11 ]
No więc.. Ty musisz przystosować stronę. To jest wina ramek. Musisz jakoś ten problem rozwiązać sam. Bo my tych reklam nie wstawiamy - tylko skrypt.
Trystek

odp

Postprzez dt » Śr sty 16, 08 14:34

ale mi własnie zależy że zeby okno w którym wyswietlają się wynki było w formie ramki,
dt

Postprzez Trystek » Śr sty 16, 08 17:14

no to nic tu nie zrobimy :roll:
Trystek

odp

Postprzez dt » Cz sty 17, 08 19:31

ta reklama pojawia się gdy okno przekroczy określone wymiary z tego co zauważyłam, czy mozna by było zwiększyć jeden z wymiarów np wysokość? bo w tym momencie mam to okiento ustwione minimalnie żeby reklamy się nie pojawiały w nim, ale niestety przegladanie ofert jest trochu uciążliwe.
dt

Powrót do UGU.PL

Copyright © 2007-2011 ugu.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Polityka prywatności